دیدار و نشست فرماندار شهرستان گمیشان با رئیس هیئت نظارت بر انتخابات شهرستان

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=129467کپی به کلیپ‌بورد

دیدار و نشست فرماندار شهرستان گمیشان با رئیس هیئت نظارت بر انتخابات شهرستان

روز یکشنبه مورخ 7 خردادماه
1402، امید سقلی،فرماندار شهرستان گمیشان طی نشستی با بابازاده، رئیس هئیت نظارت بر
انتخابات شهرستان در محل دفتر فرماندار، دیدار و گفتگو نمودند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری گمیشان؛ فرماندار گمیشان در
این دیدار گفت: هدف همه ما برگزاری یک انتخابات پرشور می باشد، پس بایستی به کمک
یکدیگر زمینه حضور پرشور مردم در یک فضای سالم و با تامین امنیت روانی مردم را
فراهم آوریم.

دیدار و نشست فرماندار شهرستان گمیشان با رئیس هیئت نظارت بر انتخابات شهرستان

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

در ادامه سقلی فرماندار گمیشان ضمن گرامیداشت هفته کار و کارگر ، هدف از تشکیل این جلسه را تحقق شعار سال سرمایه گذاری برای تولید برشمرد.
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی فرمانداری گمیشان؛در این دیدار، “امید سقلی”فرماندار شهرستان، با تبریک این مناسبت پرافتخار، از تلاش‌ها و مجاهدت‌های نیروهای انقلابی و خدمت‌گزار سپاه پاسداران در عرصه‌های مختلف دفاعی، امنیتی و عمرانی تقدیر کرد و گفت: «سپاه پاسداران همواره در خط مقدم حفظ امنیت، پشتیبانی از مردم در بحران‌ها و کمک به توسعه و پیشرفت کشور بوده و هست. حضور پرتلاش و جهادی پرسنل سپاه در شهرستان گمیشان نیز، همواره منشأ خدمات ارزشمند و دلگرمی مردم بوده است.»
صبح امروز سه شنبه دوم اردیبهشت ماه ، مردم شهرستان گمیشان جنایات وحشیانه رژیم صهیونیستی را محکوم کرده و در حمایت از مردم شریف غزه راهپیمایی کردند 
فرماندارگمیشان پس از استماع نظرات گفت: بحمدالله سایت مسکن ملی گمیش تپه از پیشرفت خوبی برخوردار می باشد و بایستی عملیات حفاری زیرساخت های آب، برق و گاز هر چه سریع تر آغاز گردد. 
فرماندارگمیشان افزود: برنامه های مربوط به این حوزه بایستی در بخش‌های مختلف اقتصاد در سطح شهرستان اجرایی شود ، به عنوان مثال شهرک های دامداری و یا پرورش ماهی در قفس موجب بهره وری و سود آوری است.