مراحل پایانی احداث مخزن ۵۰۰ متر مکعبی سیمین شهر

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=130106کپی به کلیپ‌بورد

 مراحل پایانی احداث مخزن ۵۰۰ متر مکعبی سیمین شهر

 

امید سقلی فرماندار گمیشان با حضور در محل احداث مخزن ۵۰۰ متر مکعبی در سیمین
شهر، از مراحل پایانی این پروژه خبر داد.

به گزارش پایگاه
اطلاع رسانی فرمانداری گمیشان، فرماندار گمیشان در این بازدید اظهار داشت: این
مخزن ۵۰۰ متر مکعبی شبکه
توزیع آب شرب سیمین شهر را که نقش عمده ای در متوازن نمودن فشار شبکه توزیع آب شرب
خواهد داشت با پیگیریهای صورت گرفته در مراحل پایانی احداث قرار دارد.

سقلی ابراز امیدواری کرد: انشالله با احداث این مخزن و پمپاژ آن
به روستاهای مرزی، تنش آبی در شهرستان بویژه در مناطق مرزی به حداقل برسد و تمامی
مردم شریف شهرستان در فصل گرما از این نعمت خدادادی بهره مند شوند.

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی فرمانداری گمیشان؛در این دیدار، “امید سقلی”فرماندار شهرستان، با تبریک این مناسبت پرافتخار، از تلاش‌ها و مجاهدت‌های نیروهای انقلابی و خدمت‌گزار سپاه پاسداران در عرصه‌های مختلف دفاعی، امنیتی و عمرانی تقدیر کرد و گفت: «سپاه پاسداران همواره در خط مقدم حفظ امنیت، پشتیبانی از مردم در بحران‌ها و کمک به توسعه و پیشرفت کشور بوده و هست. حضور پرتلاش و جهادی پرسنل سپاه در شهرستان گمیشان نیز، همواره منشأ خدمات ارزشمند و دلگرمی مردم بوده است.»
صبح امروز سه شنبه دوم اردیبهشت ماه ، مردم شهرستان گمیشان جنایات وحشیانه رژیم صهیونیستی را محکوم کرده و در حمایت از مردم شریف غزه راهپیمایی کردند 
فرماندارگمیشان پس از استماع نظرات گفت: بحمدالله سایت مسکن ملی گمیش تپه از پیشرفت خوبی برخوردار می باشد و بایستی عملیات حفاری زیرساخت های آب، برق و گاز هر چه سریع تر آغاز گردد. 
فرماندارگمیشان افزود: برنامه های مربوط به این حوزه بایستی در بخش‌های مختلف اقتصاد در سطح شهرستان اجرایی شود ، به عنوان مثال شهرک های دامداری و یا پرورش ماهی در قفس موجب بهره وری و سود آوری است.
گفتنی است در پایان این جلسه فرماندار گمیشان از زحمات جواد یوری در مدت تصدی سمت بخشداری بخش مرکزی گمیشان تقدیر و تجلیل کرد.