برگزاری مراسم سالگرد شهادت آیت الله رئیسی و شهدای خدمت

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=134093کپی به کلیپ‌بورد
سقلی افزود : مردم استان گلستان و شهرستان گمیشان دغدغه رئیس جمهور شهید برای رفع مشکلات مردم به خصوص مناطق محروم را در سفرهای استانی و دو سفر به استان گلستان شاهد بودند و خدمات ارزنده ای ایشان را در خاطره ها دارند.

مراسم اولین سالگرد شهادت آیت الله رئیسی و شهدای خدمت با حضور سقلی فرماندارگمیشان، نبوی زاده امام جمعه شهرستان، اعضای شورای تامین و شورای اداری و اقشار مختلف مردم در سالن عبدی جان آخوند شهرستان گمیشان برگزار شد‌.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی فرمانداری گمیشان در این مراسم سقلی با بیان ویژگی های برجسته شخصیتی و اخلاقی و سیاسی شهید رئیسی از منظر مقام معظم رهبری حضرت آیت الله خامنه ای پرداخت.

وی افزود: تعابیری که رهبر معظم انقلاب اسلامی در رثای شهادت شهید رئیسی و خدمات ارزنده دولت ایشان به کار بردند نشان‌دهنده عمق تأثیرگذاری و جایگاه ویژه این شهید در تاریخ انقلاب اسلامی است. ایشان به عنوان یک عالم دینی و مدیری توانمند، همواره در خدمت به مردم و ترویج ارزش‌های اسلامی تلاش کردند.

سقلی افزود : مردم استان گلستان و شهرستان گمیشان دغدغه رئیس جمهور شهید برای رفع مشکلات مردم به خصوص مناطق محروم را در سفرهای استانی و دو سفر به استان گلستان شاهد بودند و خدمات ارزنده ای ایشان را در خاطره ها دارند.

فرماندار گمیشان افزود: آری از دست دادن آیت الله رئیسی حادثه سختی برای نظام و مردم میهن اسلامی مان بود اما خدا را شاکریم رهبری فرزانه ، سکاندار این انقلاب و نظام اسلامی مان است، مقام معظم رهبری با تدبیر بی نظیر خود، شرایط برگزاری انتخابات ریاست جمهوری را فراهم آوردند و با رای مردم، رئیس جمهوری پرتلاش ، مردمی و ساده زیست هم چون شهید رئیسی ریاست جمهوری اسلامی ایران را بر عهده گرفتند و با همان خط مشی نگاه به محرومین و مردم و خدمت به خلق ، مسیر توسعه و پیشرفت کشور را با قدرت و با صلابت ادامه می دهند

سقلی به تکریم ریاست جمهوری به خانواده شهید رئیسی و تشکر خانواده شهید رئیسی از ایشان در زنده نگه داشتن یاد و خاطره او اشاره نمود و توجه دولت چهاردهم به برگزاری باشکوه مراسم شهید رئیسی و شهدای خدمت را برگرفته از تعالیم اسلام برشمرد و از نگاه ویژه دکتر طهماسبی استاندار معزز استان گلستان جهت برگزاری با شکوه مراسم در شهرستان های استان گلستان تقدیر نمود.

در پایان مراسم، حاضرین با قرائت فاتحه و ذکر صلوات برای روح پاک شهید رئیسی و شهدای خدمت، یاد و خاطره آن‌ها را گرامی داشتند. این مراسم نشان‌دهنده ارادت و محبت مردم به شهدای گرانقدر و عزم آنان در ادامه مسیر شهدا بود.

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

نشست هم‌اندیشی و هماهنگی احداث مرکز دیالیز و پایگاه امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر در شهرستان گمیشان، با حضور محمد حمیدی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان،نور الله بابایی نژاد فرماندار گمیشان، مدیران کل تأمین اجتماعی، خدمات درمانی و هلال‌احمر استان و جمعی از خیرین شهرستان برگزار شد.
نورالله بابایی نژاد فرماندار شهرستان گمیشان به همراه یوری ، معاون فرماندار و مسئولین شهرستان جهت شرکت در کنگره ملی ۴۰۰۰ شهید استان گلستان حضور یافتند.
برگزاری مانور پدافند غیرعامل در هنرستان فاطمه زهرا (س) گُمیشان با حضور نورالله بابایی نژاد فرماندار گمیشان
تأکید بر هم‌افزایی دستگاه‌ها برای ارتقای امنیت و انضباط اجتماعی ، حفظ انسجام و امید آفرینی» جلسه ساماندهی اجتماعات شبانه شهرستان گمیشان به ریاست نورالله بابایی نژاد، فرماندار شهرستان و با حضور معاون فرماندار، بخشداران، شهرداران، اعضای شورای تأمین و مدیران دستگاه‌های اجرایی در محل فرمانداری برگزار شد.
آغاز رسمی سرشماری ثبتی‌مبنا در شهرستان گمیشان کلید خورد آیین آغاز رسمی سرشماری ثبتی‌مبنا با حضور و بدرقه «مهدی یوری»، معاون فرماندار شهرستان گمیشان برگزار شد.
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.