معاون فرماندار گمیشان گفت : بازرسی و بازدید بصورت مستمر از واحدهایی نانوایی باعث ارتقا کیفیت نان در شهرستان میشود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری گمیشان ؛ سید علیرضا حسینی در جلسه کارگروه آرد و نان شهرستانتصریح کرد: آموزش نانوایان برای ارائه خدمات بهتر و محصول با کیفیت به مصرفکنندگان از موضوعات مهمی است که باید در کارگروه آرد و نان شهرستان به عنوان یک دستور کار عملیاتی و برنامه مورد توجه قرار گیرد.
ویخاطرنشان کرد: ابلاغ دستورالعمل کاری به اتحادیه خبازان و بالطبع اطلاعرسانی این قواعد به نانواییها میتواند ضمن آشنا کردن آنان با وظایف و مسئولیتشان، راه برای اجرای بهتر قوانین و تبعیت از آن هموار کند.
حسینی با اشاره به افزایش قیمت انواع نان اذعان کرد: این افزایش بهاء به معنای توجه بیشتر به کیفیت نان و ارایه خدماتی است که این صنف به مردم ارائه میکند.
در پایان رییس اداره صنعت معدن و تجارت شهرستان، رئیس اتحادیه خبازان و کارشناس اداره بهداشتگزارشی اجمالی از عملکرد کارگروه ارائه کردند و مقرر شد با هماهنگی استان، کلاس آموزشی برای نانوایان شهرستان برگزار شود.