عضویت    ورود
ورود به سایت
» » » افزایش کیفیت نان در گرو نظارت مستمر از واحدهای خبازی است

معاون فرماندار شهرستان گمیشان:

افزایش کیفیت نان در گرو نظارت مستمر از واحدهای خبازی است

 

 

افزایش کیفیت نان در گرو نظارت مستمر از واحدهای خبازی است


 

 

معاون فرماندار گمیشان گفت : بازرسی و بازدید بصورت مستمر از واحدهایی نانوایی باعث ارتقا کیفیت نان در شهرستان می‌شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری گمیشان ؛ سید علیرضا حسینی در جلسه کارگروه آرد و نان شهرستانتصریح کرد: آموزش نانوایان برای ارائه خدمات بهتر و محصول با کیفیت به مصرف‌کنندگان از موضوعات مهمی است که باید در کارگروه آرد و نان شهرستان به عنوان یک دستور کار عملیاتی و برنامه مورد توجه قرار گیرد.

ویخاطرنشان کرد: ابلاغ دستورالعمل کاری به اتحادیه خبازان و بالطبع اطلاع‌رسانی این قواعد به نانوایی‌ها می‌تواند ضمن آشنا کردن آنان با وظایف و مسئولیتشان، راه برای اجرای بهتر قوانین و تبعیت از آن هموار کند.

حسینی با اشاره به افزایش قیمت انواع نان اذعان کرد: این افزایش بهاء به معنای توجه بیشتر به کیفیت نان و ارایه خدماتی است که این صنف به مردم ارائه می‌کند.

در پایان رییس اداره صنعت معدن و تجارت شهرستان، رئیس اتحادیه خبازان و کارشناس اداره بهداشتگزارشی اجمالی از عملکرد کارگروه ارائه کردند و مقرر شد با هماهنگی استان، کلاس آموزشی برای نانوایان شهرستان برگزار شود.

افزایش کیفیت نان در گرو نظارت مستمر از واحدهای خبازی است

 

 

 


بازدید کننده گرامی ، بنظر می رسد شما عضو سایت نیستید .
پیشنهاد می کنیم در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید .
  • نویسنده : گمیشان
  • بازدید : 295
  • نظرات : 0
  • کد خبر : 4860

نظرات این مطلب :

آرشیو

<    «  فروردین 1403  »    >
شیدسچپج
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

پیوندها

آمار

آمار بازدید
بازدید امروز: 254
بازدید دیروز: 105
بازدید ماه:5289
بازدید سال:5289
بازدید کل:2174049